Scooter rijden biedt niet alleen vele voordelen ten opzichte van andere vervoersmiddelen, maar het is ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Voordat je de weg op gaat is het echter wel zaak dat je jezelf zo goed mogelijk beschermt. Een helm is hier een belangrijk onderdeel van. Het is niet voor niets dat de helm in Nederland bij de wet verplicht is. Op een scooter of brommer ben je erg kwetsbaar en de wegen worden in Nederland steeds drukker, waardoor de kans op een ongeval altijd op de loer ligt. Wanneer je op zoek bent naar een helm die je goede bescherming biedt en daarnaast ook nog eens zeer comfortabel is en prachtige looks heeft, dan is de zwarte Lem Go Fast Roger de ideale keuze voor jou.

Gebruiksvriendelijke helm ideaal voor de korte afstanden in de stad

Wanneer je jouw scooter vooral veel voor de korte afstanden gebruikt in de steden dan is het handig dat je helm licht en compact is, zodat je deze makkelijk mee kan nemen of eenvoudig in je buddyseat kan opbergen (bron). Deze Lem Roger Go Fast jethelm is van een fijn formaat en voldoet aan deze eisen. De binnenvoering is daarnaast ook nog eens deels uitneembaar, wat het makkelijk maakt om de helm aan de binnenkant schoon te houden. Doordat je de mogelijkheid hebt om de helm makkelijk schoon te houden kun je ook de levensduur van de helm verlengen, omdat je deze niet weg hoeft te doen of te vervangen in het geval van nare geurtjes. Meer handige accessoires: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/.

Veilige en gebruiksvriendelijke helm met prachtige looks

Naast de gebruiksvriendelijkheid is deze Lem helm ook nog eens zeer veilig. De helm heeft een relatief dikke voering die zorgt voor een stabiele positie op het hoofd. In combinatie met de veiligheidssluiting ben je dan ook goed beschermd en zal de helm goed blijven zitten. Het vizier van de helm is ook erg handig in het geval van regen of veel stof in de lucht om de ogen te beschermen. De voornaamste reden voor het kiezen voor deze helm is echter de looks. De helm is glanszwart gekleurd en heeft een retro design, wat ook mooi tot uiting komt in de vormgeving van het vizier. Bovenop de helm lopen twee verticale witte banen die de helm een sportieve look geven. Met deze helm haal je dan ook niet alleen gebruiksvriendelijkheid en comfort in huis, maar zie je er ook nog eens top uit op de scooter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*