post

Veel Nederlanders trekken tijdens de vakanties vaak naar het prachtige Frankrijk. In de zomer gaan veel mensen kamperen op de beroemde campings en de andere vakanties zijn de stedentrips een populair uitstapje, waaronder Parijs. Anderen vinden Frankrijk zo mooi dat ze daar willen gaan wonen. Dit kan vanwege zakelijke redenen zijn, maar ook om privéredenen. Frankrijk is dus erg in trek bij de Nederlanders en dat betekent dat er jaarlijks ook veel wordt gecommuniceerd naar beide landen. Tegenwoordig wordt dat steeds meer gedaan via internet zoals WhatsApp of via de e-mail. Maar er zijn nog steeds veel mensen die liever bellen om zo de stem van anderen te horen. Alleen zijn sommigen bang voor de hoge belkosten die er gelden voor Frankrijk. Er zijn tegenwoordig manieren om goedkoop te bellen naar Frankrijk, maar welke zijn dat?

Goedkoop bellen met 0900-nummers

Eén van de manieren om goedkoop te bellen is met 0900-nummers. Elk land heeft zo zijn eigen servicenummers en tarieven. Wanneer je met een vaste telefoon belt kunnen er geen extra kosten in rekening worden gebracht, bij een mobiele telefoon kan dit namelijk wel gebeuren. Gebruik voor 0900 nummers altijd een #. Daarmee wordt er sneller verbinding gemaakt en hoef je minder lang te wachten wat uiteindelijk ook kosten bespaart. 0900-nummers kunnen dus voordelig werken

Goedkoop bellen met prepaid telefoon

Een andere mogelijkheid om goedkoop te bellen naar Frankrijk is aan de hand van een prepaid telefoon. Indien je in het bezit bent van een prepaid toestel, dan kun je een speciale bundel afsluiten tegen een laag tarief. Daarbij worden de algemene kosten enigszins goedkoper gemaakt en kun je dus voordeliger bellen. Er zijn verschillende providers die zulke aanbiedingen doen. Overweeg dus één van deze alternatieven voordat je gaat bellen naar Frankrijk.

Dit artikel is geplaatst in de categorie Overig en bevat de volgende tags: . Maak een favoriet van de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*