post

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en één van de grootste luchthavens van Europa. Met ruim 52 miljoen passagiers per jaar staat Schiphol in de top 3 van meest bezochte luchthavens in Europa.

Schiphol is een snelgroeiende en zeer drukke luchthaven waar passagiers van over de hele wereld gebruik van maken. Doordat de luchthaven zo groot is en men elk jaar zeker is van veel vertrekkende en aankomende vakantiegangers en zakelijke reizigers wordt dit optimaal benut. Er zijn namelijk zeer veel horecagelegenheden, winkelcentra, hotelfaciliteiten en nog vele andere faciliteiten op Schiphol te vinden. Het parkeren is één van de belangrijkste inkomstenbronnen van Schiphol en de tarieven zijn over het algemeen dus erg hoog voor lang parkeren Schiphol.

Er is echter een goedkopere mogelijkheid voor het parkeren van uw auto tijdens uw vakantie of zakenreis vanaf Schiphol. Schiphol biedt ook goedkope parkeerruimte aan, iets verder van de luchthaven af dan P1 en P2, namelijk P3 Schiphol Smart Parking. Om hier te parkeren dient u van te voren een parkeerplek te reserveren. Dit kan eenvoudig via de website van Schiphol zelf of via één van de vergelijkingswebsite die zich richten op de tarieven voor het parkeren op Schiphol.

Voor acht dagen parkeren op Schiphol Smart Parking betaalt u slechts 49,50 euro, wat erg goedkoop is ten opzichte van de parkeerterreinen die dichtbij de terminal van Schiphol zijn gelegen. Wanneer u uw auto heeft geparkeerd op het parkeerterrein van Schiphol Smart Parking wordt u met een gratis shuttle service naar de luchthaven gebracht. Dit neemt ongeveer 5 minuten in beslag en deze shuttle service rijdt iedere 10 minuten. Bij terugkomst van uw reis kunt u weer instappen in de gratis shuttle service en deze zal u weer terugbrengen naar het P3 parkeerterrein van Schiphol. U kunt uw auto hier met een gerust hart achterlaten, het parkeerterrein wordt 24 uur per dag en 7 dagen in de week beveiligd. Er zijn tevens 24/7 parkeerbeheerders op het parkeerterrein aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*