post

Luchthaven Zaventem (Brussels Airport) is een snelgroeiende luchthaven die ruim 200 bestemmingen aanbiedt wereldwijd. Afgelopen juni was weer een recordmaand voor de luchthaven, meer dan 2 miljoen passagiers vlogen van en naar de luchthaven. Elk jaar maken er circa 19 miljoen passagiers gebruik van de luchthaven.

U kunt vanaf Brussels Airport eenvoudig vliegen naar bestemmingen over de hele wereld. U wilt tijdens uw vakantie of zakenreis graag dat uw auto veilig en ruim geparkeerd staat. Brussels Airport biedt ruim 10.000 parkeerplaatsen aan op loopafstand van de terminal. Tevens wordt er budgetparking aangeboden door de luchthaven. Deze parkeerplekken zijn iets verder gelegen van de luchthaven, maar er wordt gewerkt met een gratis shuttle service. Deze shuttle service haalt en brengt u naar de terminal van luchthaven Zaventem. De shuttle service rijdt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Er zijn echter nog meer parkeeraanbieders gevestigd rondom de luchthaven Zaventem waar uw auto vaak nog goedkoper  kan worden geparkeerd.

Parking Zaventem vergelijkt en zet alle parkeeraanbieders rondom de luchthaven op een rij. U kunt alle parkeeraanbieders rondom de luchthaven vergelijken op prijs, afstand tot de luchthaven en waardering van klanten. Tevens wordt er informatie weergegeven over welke service er wordt aangeboden door de verschillende parkeeraanbieders. Bij sommige parkeeraanbieders kunt u gebruik maken van Valet Parking. Dit houdt in dat u in uw eigen auto naar de aankomsthal van het vliegveld rijdt en meteen kunt inchecken. Bij terugkomst van uw vakantie zal uw auto weer gereed staan voor de aankomsthal van luchthaven Zaventem.

Alle parkeeraanbieders die Parking Zaventem vergelijkt zijn betrouwbare en goed beveiligde parkeeraanbieders. Bij alle parkeerterreinen is er 24/7 camera bewaking en alle parkeerterreinen zijn afgesloten. Tevens werken alle parkeeraanbieders die niet zijn gevestigd op loopafstand met een gratis shuttle service. U wordt hiermee gebracht en gehaald naar de terminal van de luchthaven.U kunt informatie vergaren van de verschillende parkeeraanbieders door ervaringen te lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Weet u waar u wilt parkeren? Reserveer van te voren alvast een parkeerplaats zodat u ontspannen aan uw vakantie kunt beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*